Kjære medlem

Det har vært en turbulent hverdag de siste dager. Mange av medlemmene lurer på hva de nå skal gjøre i sin klinikk.Slik anbefalingen er fra myndighetene per i dag så er det ikke forsvarlig å fortsette videre drift som normalt. Det må understrekes at det er svært viktig at vi ikke stenger helt ned. Tannhelsetjenesten skal fortsatt tilby øyeblikkelig hjelp og forsvarlig, nødvendig behandling, mens all behandling som kan vente bør utsettes. Dette for å minimere smitterisiko og beskytte de svakeste i samfunnet. Vi holde en akuttberedskap, eventuelt avtale med en kollega som kan yte tjenesten for deg dersom du ikke har mulighet for det.Dette er vårt bidrag for å ikke belaste resten av helsevesenet som nå er i full beredskap.

Følg med på FHI (www.fhi.no) for siste oppdateringer og følg rådene. Hold dere ellers oppdatert med informasjon fra NTF. De er svært aktive og flinke med relevant informasjon for både offentlige og private. 

NTF: www.tannlegeforeningen.no/korona

Altinn om permittering med mal: https://www.altinn.no/starte-og-drive/arbeidsforhold/permittering/

BTF har valgt å avlyse medlemsmøtet i april, møtet i privat sektor i mai, og tillitsmannskurset på Solstrand som følge av gjeldende anbefalinger fra myndighetene.

Benytt den uplanlagte fritiden med familie, ring en kollega som du ikke har snakket med på lenge og hør om alt står bra til i denne helt spesielle situasjonen.

Ta godt vare på hverandre! 

Med ønsker om en god helg fra alle oss i styret.

Eirik Torjuul Halvorsen

Formann BTF

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s