Siste papirutgave av BTF-nytt!

Årsskiftet 17/18 markerer en endring i hvordan Bergen Tannlegeforening når ut til sine medlemmer. Sosiale medier og digitale plattformer spiller en stadig større rolle i hverdagen, og BTF har tatt del i denne utviklingen ved å øke vår digitale tilstedeværelse og tilby nye måter å sende ut informasjon på. BTF er nå å finne på Tannlegeforeningen sine nettsider, på Facebook, og på vår egen blogg, www.btfnytt.no. Medlemsbladet BTF-nytt, som har kommet med åtte papirutgivelser i året, har vært et viktig verktøy for å informere om nyheter i organisasjonen og kalle inn til medlemsmøter, men har i dagens situasjon blitt noe overflødig. Fra og med januar 2018 skal derfor papirutgaven avvikles.

Bladet som ble sendt ut i november er altså det siste papirutgave av BTF-nytt.

Men fortvil ikke! Dette betyr ikke slutten for BTF-nytt, men heller en overgang fra ett medium til et annet. De samme faste spaltene vil være å finne på btfnytt.no, men i et litt annet format enn dagens papirutgaver. Her følger derfor en liten guide på hvordan du kan finne oss på nett!

SisteUtgaveAvBTFNytt1

 

BTFNYTT.NO

Alle de faste spaltene som tidligere har blitt publisert i medlemsbladet, vil fremover bli publisert på http://www.btfnytt.no. Her kan du trykke deg inn på «Siste nytt» for å lese referater, innkallinger til medlemsmøter og andre nyheter. «Formannsbloggen» vil ta over for formannens spalte. Innleggene vil legges ut fortløpende opptil to ganger i måneden.

Når det publiseres nye innlegg vil det også sendes ut en notis på e-post til medlemmene med lenke til innlegget, slik at det blir lett å følge med og holde seg oppdatert. Dette sendes til e-postadressen du har registrert deg med på NTF sine nettsider.

SisteUtgaveAvBTFNytt2

BERGENTANNLEGEFORENING.NO

Følger du denne lenken kommer du inn på BTF sitt hjørne av NTF sine nettsider. Om du logger deg inn med medlemsnummer og passord vil du få tilgang til alle tidligere utgaver av BTF-nytt siden 2007.

 

SisteUtgaveAvBTFNytt3

Bergen Tannlegeforening på Facebook

BTF er også på Facebook! Notis om nye innlegg på btfnytt.no vil også bli publisert her.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s