Vårmøtet

Oppmøtte: Ca. 25 medlemmer

Denne gangen inviterte Bergen Tannlegeforening til sosialt samvær på Urdihuset, et stil fullt lokale i Michael Krohns gate på Gyldenpris. Vårsola hadde inntatt Bergen og medlemmene benyttet anledningen til å slå av en prat i bakgården før middagen med noe godt i glasset.

Etter en stund kalte formann, Karen Reinholtsen, alle inn i spisesalen. Til forrett ble vi servert en lun biffsalat med chili og sitrus, etterfulgt av hovedretten; torsk med sesongens tilbehør. Mens vinglassene ble fylt opp fortløpende, rundet vi måltidet av med en nydelig dessert av eplecrumble med salt karamell og bær.

Ivar Hoff, spesialist i periodonti og tidligere avdelingstannlege ved UiB, talte til forsamlingen. Hoff delte sine kunnskaper i vinhistorie og vinmodning, med særlig henblikk på Portvin. Elegante avstikkere til Munchs kunst og faglige paralleller til munnskylls irrigerende effekt sørget for skratt og begeistring i forsamlingen. Vi kan trygt konkludere med at husets vin i stor grad levde opp til ”Hoffs postulater” mht. aroma, kvalitet og lagring.

Kjetil Reisegg, tannlege og instruktør ved Seksjon for allmennodontologi ved UiB, kunne meddele at BTF har fått egen nettside: http://www.btfnytt.no. Digital deling av informasjon vil spare foreningen for utgifter, i tillegg er det effektivt, noe som ble godt illustrert ved at bilder ble lastet opp underveis. Gå inn og ta en titt!

BTF-formann Karen Reinholtsen takket for oppmøte, før middagen gikk over til koselig vrimling med musikk og påfyll i glassene. Kl. 01.00 kastet vårmørket sin skygge over de gotiske søylene ved inngangspartiet og dørene stengte etter en hyggelig aften.

Neste møte vil bli avholdt 1.september, håper vi sees da!

Vi takker for denne gang!

Referenter for BTF,

Thea Borgli Jensen

Vegard Berg Vårum